Vil du ha navnet ditt på en hund?


dag 1

Hundepotene smøres inn og sokkene tas på i Levajok under FL 1000 tidligere i år. Foto: Eirik Palm

Det er helt fantastisk at så mange vil heie Dag Torulf fram til startstreken på Iditarod. Vil du ha navnet ditt på en av huskyene som skal trekke ham gjennom Alaska, så har du herved sjansen.

Etter innspill fra flere kommmer en av huskyene våre til å løpe Iditarod med navnet til alle som har bidratt. «Folkehunden» vil ha navnene til folk som har bidratt, på t-skjorta den bruker når spannet 5. mars starter på ferden fra Anchorage til Nome.

Responsen denne helga har vært overveldende, og mange har spurt etter et kontonummer for å delta som private sponsorer. Det er helt fantastisk etter å ha slitt med å skaffe sponsorer for at Team Arctic Musher – Hammerfestspannet skal kunne kjøre verdens lengste og tøffeste hundesledeløp.

I løpet av helga har flere bedrifter meldt seg som sponsorer. I tillegg kommer altså ønsket fra privatpersoner om å bidra. Vi er overveldet.

Kontonummeret er 4910.14.21154.

Vi ber også om at innskudd merkes «Iditarod 2016».

Til slutt en liten snutt fra Alaska Dispatch News og et glimt fra målgangen i 2015: Dallas Seavey wins the 2015 Iditarod Sled Dog Race

-ep-

1 responses to “Vil du ha navnet ditt på en hund?

Legg igjen en kommentar